Vivobarefoot Primus Trail FG Swimrun M

(1 tuotearvio)

147,00  sis. alv

 

 

Vivobarefootin kehitti varta vasten swimruniin Primus Trail Swimrun- mallin, jonka ominaisuudet märkänä ovat aivan omaa luokkaansa. Myös polkujouksijan unelmamalli.

Päällisen materiaalit imevät todella vähän vettä, jolloin kengät pysyvät märkänäkin kevyinä. Päällisen mesh- kangas on viety sivulla miltei pohjan liitokseen asti, jolloin juostessa kenkä tyhjenee vedestä jo muutamilla askelilla.

Elastinen sukkamainen istuvuus päkiän alueen riittävällä lestin leveydellä jotta jalat pääsevät työskentelemään kuten luonto on tarkoittanut.

Pohjan ”sticky rubber”- materiaali on kehitetty pitämään erityisesti märillä alustoilla, joka helpottaa mm rantautumista swimruneilla. FG- pohja pitää hyvin myös metsien pehmeillä poluilla, joten Vivobarefoot Primus Trail Swimrun on ehdoton valinta niin swimruneihin kuin poluille.

Poista

Lisätiedot

Paino1 kg
Koko

40, 41,  42,  43,  44,  45,  46,  47,  48, 49

1 arvio tuotteelle Vivobarefoot Primus Trail FG Swimrun M

  1. Janne

    Ostin nämä perus juoksukäyttöön ja on kyllä mukavat. Ekoilla kerroilla toiseen jalkaan meinasi tehdä rakkoa jalan sivuun mutta pian kenkä muotoutui hyväksi. Nyt kun olen käyttänyt enemmän niin on kuin tehty minun jalkaan. Tästä on tullut myös vakio koiran ulkoilutus kenkä. Helppo vetää jalkaan kun ei tarvitse nauhoja solmia. Viimeisin reissu Kolilla meni näillä myös. 20 km Kolin haastavissa maastoissa vaellusta ja kenkä toimii siinä hyvin. Vahva suositus.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *