Primus Lite Water Resistant Womens Obsidian

140,00  sis. alv

Primus Lite Water Resistant kengillä olet yhtä luonnon kanssa: vähemmän kenkää, vähemmän painoa ja enemmän vapautta liikkua!

Tilaa nyt, toimitukset alkaen 30.10. Myymälöissä viimeistään viikolla 45.

Vivon bestsellerit, ultrakevyet,  täysvegaaniset kengät nyt päivitettynä, vettähylkivänä mallina! Sopii myös kylmemmille keleille.

Pidä kontrolli jokaisella juoksuaskeleella, kävelyaskeleella tai missä tahansa harjoituksessa ja säilytä maksimaalinen vapaus ja saa täydellinen jalkojen aistipalaute.

 

Primus Lite II Water Resistant- kengät on tehty käyttäen kierrätettyjä muoveja ja saumattomia materiaaleja. Näin on saatu aikaan vettähylkivä, hengittävä kokonaisuus, joka pitää huolen myös siitä että kohtelemme asuinplaneettaamme mahdollisimman kevyesti.

  • Primus Lite II Recycled Water Resistant on Vivobarefootin vettähylkivä uutuus haastaville keleille. Ne ovat niin kevyet ja joustavat  kuin kengät voivat olla.
  • Kengät on muotoiltu siten, että ne takaavat jaloillesi parhaan mahdollisen, luonnollisen ja terveellisen liikkeen.
  • Nämä täysvegaaniset kengät on tehty kierrätetystä PET-materiaalista valmistetusta joustavasta langasta ja hengittävästä ja joustavasta mesh- kankaasta. Ne ovat ihanteelliset kengät mihin tahansa juoksuun, kävelyyn tai harjoitukseen.
  • Kenkien pohja on superohut. Kengissä on mukana biomateriaaleista valmistetut Bloom EVA performance- pohjalliset. Parasta mahdollista niin sinulle kuin ympäristöllemmekin.
Poista

Lisätiedot

Paino1 kg
Koko

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Primus Lite Water Resistant Womens Obsidian”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *