Primus Lite II BIO Mens

(1 tuotearvio)

140,00  sis. alv

Primus Lite II Bio nyt myynnissä!

Huom! Lestin uuden muotoilun myötä varvastilaa on aiempiin malleihin verrattuna reilusti! Jos mahdollista, niin kannattaa käydä sovittamassa Helsingin, Tampereen tai Lahden toimipisteellämme, että saat varmasti oikean koon. Suoraan tilattaessa suosittelemme ottamaan numeroa pienemmät, kuin mihin Vivoja käyttäessä on tottunut.

Primus Lite II Bio valjastaa kasvien voiman korkealuokkaisiksi kengiksi, jotka pitävät jalkasi kosketuksissa maan kanssa parhaalla mahdollisella tavalla. Jalkojesi ja planeettamme iloksi.

Primus Lite II Bio- kengissä on käytetty luonnollista, maissista tuotettua materiaalia. (Susterra® Propanediol; petroleum free, non-toxic and 100% USDA certified). DuPont Tate & Lyle Bio Productsin kehittämä menetelmä on suonut meille mahdollisuuden kehittää korkealuokkaiset, kaikkien aikojen kevyimmät ja ympäristöystävällisimmät kenkämme. Kun tähän lisätään Sorona® kasvispohjaisista kuiduista tehty päällinen, on meillä tarjota kaikkein vähiten öljyntuotannosta riippuvaiset kengät maailmassa!

MATERIAL DETAILS:

  • Vegan
  • Plant-Based Bio upper Sorona (textile), No-sew Susterra (TPU);
  • Outsole – 45% Natural rubber, 10% Bloom outsole & 45% synthetic
  • Performance insole -made with 10% BLOOM – an algae-based alternative to synthetic and petrochemical EVA

 

Poista

Lisätiedot

Paino1 kg
Koko

40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

1 arvio tuotteelle Primus Lite II BIO Mens

  1. Janne

    Aivan huikean hyväntuntuinen kenkä. ostin tämän ihan juoksua varten ja toimii hyvin. eka lenkki kymppi radalla 1200m intervalleilla. Nyt on tullut vedettyä asfalttiakin ja tosi usein kenkä menee jalkaan ihan koiraa kävelyttäessä ja kauppaan lähtiessä. olen tykästynyt tuohon väriin vaikken ensin välittänyt.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *