Primus Lite II Bio Mens Moonstone Grey

145,00  sis. alv

 

Primus Lite Biot ottavat käyttöönsä kasvien koko voiman! Upeat kuosit: Bio Lime Green, Black ja Moonstone Grey naisille ja miehille.

Näissä kengissä on kaikkein korkeimman tason vegaanilaatua, joka saa sinut yhteyteen jalkojesi alla olevan maan kanssa, parhaalla mahdollisella tavalla. Nämä kengät ovat hyväksi sekä jaloillesi että planeetallemme.

TULEVAISUUS NÄYTTÄÄ VALOISAMMALTA KASVIPOHJAISILLA MATERIAALEILLA.

  • VIVOBAREFOOTin viimeisin vastaus puhtaampiin ja kierrätettävimpiin materiaaleihin!
  • Tehty Susterra® Propanediolista, uskomattoman korkealaatuisista, kasveista johdetuista ultrakevyistä bio-polymeereistä.
  • Hengittävien Sorona®mesh- kasvipohjaisten paneelien ansiosta me Vivolla uskomme, että nämä ovat yhdet kaikkein vähiten öljyntuotannosta riippuvaiset kengät, mitä ikinä on tehty.

Enemmän kasveja, vähemmän öljynjalostusta! Näiden kenkien materiaali on tehty Bio- pohjaisista polymeereistä, joka auttaa meitä kaikkia vähentämään öljyntuotantoa.

Primus Lite Bio- kenkien pehmeät ylemmät osat on tehty käyttäen Sorona® kuituja. Ne ovat kestäviä, nopeastikuivuvia ja miellyttävän joustavia, säilyttäen kuitenkin samalla kenkien muodon ja mikä tärkeintä – auttavat vähentämään riippuvuutta öljypohjaisista materiaaleista.

Susterra® Propanediol- materiaalipohjaiset Bio-TPUs- pohjat ja niihin sulautetut ylemmät kenkien komponentit ovat huomiotaherättävän kevyet ja joustavat.

 

Poista

Lisätiedot

Paino1 kg
Koko

40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Primus Lite II Bio Mens Moonstone Grey”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *