Primus Knit Wool Kids Botanical Green

85,00  sis. alv

 

ANNA KASVAVIEN JALKOJEN HYÖTYÄ PALJASJALKATUNTUMASTA MISSÄ TAHANSA URBAANISSA YMPÄRISTÖSSÄ!

Vivobarefoot esittelee ylpeänä ja tyytyväisenä yhteistyön Woolmarkinja Tencel TM:n kanssa: Primus Knit Wool Kids.

Tämän yhteistyön tuloksena on syntynyt uusin lisäys VivoKids- kenkävalikoimaan. Kenkien päällinen on merinovillan ja puukuidun sekoitetta. Se tarkoittaa entistä luonnollisempia materiaaleja ja maailman parhaimman paljasjalkatuntuman. Ja se on hyväksi myös planeetallemme.

  • Primus Knit Wool- kengät antavat jaloillesi vapauden hengittää ja viihtyä missä tahansa urbaanissa ympäristössä.
  • Nahkainen reunus, biopohjainen Susterra- saumattomat yksityiskohdat ja villainen, yhteistyössä Woolmark Companyn kanssa tehty,  nilkan sukkaosa – nämä kengät on suunniteltu korkeaa laatua silmälläpitäen.
  • Kengissä on yhdistetty Woolmark- sertifioidut villakuidut Tenceliin, puusta tehtyyn selluloosakuituun ja ne toimivat yhdessä luonnollisena lämmönsäätelijänä. Lisäksi se mahdollistaa sen, että voimme kohdella planeettaamme mahdollisimman säästeliäästi.
  • Irrotettava viopohjainen Bloom EVA sisäpohjallinen tuo ympärivuotista mukavuutta, mahdollistaen kuitenkin kokonaisvaltaisen ja täyden jalan liikkeen ja aistipalautteen.
  • Nämä ovat ihanteelliset kengät ihmisille, joiden jalat tarvitsevat vapautta, jotka haluavat näyttää muodikkailta kaupungissa ja kohdella samalla planeettaamme mahdollisimman hyvin.
Poista

Lisätiedot

Paino1 kg
Koko

25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Primus Knit Wool Kids Botanical Green”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *