Mikä on Vivokauppa.fi?

Vivokauppa on Vivobarefoot -paljasjalkakenkien maahantuojan verkkokauppa, jonka perustajia ovat Antti, Jouni ja Joona. Kolmikolla on vaihteleva tausta paljasjalkakenkien käytöstä ja myymisestä. Kaikille kuitenkin yhteistä on vankka usko Vivobarefootin laatuun ja paljasjalkakenkien hyödyllisyyteen. Alla lyhyt esittely meistä:
Antilla on jo pitkä ura takana Vivobarefootin maahantuonnista ja hän uskoo vankasti paljasjalkakenkien parantavan kaikkien ihmisten elämänlaatua, käytit niitä sitten lenkillä, salilla tai työpaikalla. Antin työ Vivokaupalla on vastuu logistiikasta, uusien kenkien hankinnasta ja verkostojen luomisesta. Antin lempikenkä on Tracker.
Jounin ura barefoot-kenkien parissa lähti omasta harrastuksesta ja intohimosta kestävyysurheilua kohtaan. Intohimosta kasvoi nopeasti ura ja  Vivot tulivatkin tutuiksi Jounin aikaisemmissa urheiluvaate- ja jalkinekaupoissa. Vivokauppa.fi:ssä Jounin rooli on vastata itse kaupasta ja myymisestä. Jounin lempikenkä on Primus Trail Swimrun Boot.
Joona sai ensimmäiset paljasjalkakengät isältään Jounilta lahjaksi, jonka jälkeen Vivobarefootteja onkin käytetty niin lenkkipoluilla kuin kaupungin kaduillakin. Joonan vastuu Vivokaupassa on markkinointi ja myyminen. Joonan lempikenkä on Borough.
Yhdessä lupaamme tehdä parhaamme, jotta sinulle löytyisi parhaat mahdolliset paljasjalkakengät Vivobarefoot valikoimasta.
Terveisin,
Vivokauppiaasi Antti, Jouni ja Joona

TILAA UUTISKIRJE!

Liittymällä postituslistallemme saat tietoosi tarjoukset ja ennakkomyyntiin tulevat mallit ennen muita!

Uutiskirjeen tilaaminen onnistui 🙂